Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Τι έβγαλε η κληρωτίδα για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Τι έβγαλε η κληρωτίδα για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Η πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ, στα play offs του Champions League. Τι ισχύει για τον Παναθηναϊκό.

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ, θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ, στα πλέι οφ του Champions League, σε περίπτωση που η πρωταθλήτρια Ελλάδας περάσει στον Γ’ προκριματικό γύρο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Εάν αποκλειστεί από την κροατική ομάδα, στα πλέι οφ του Europa League η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Κοπεγχάγη (Δανία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία). Ο «Δικέφαλος» θα δώσει στην «OPAP Arena» το πρώτο παιχνίδι στις 24 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας στις 31/8.

Σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μαρσέιγ, ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει ένα «εισιτήριο» για τους «χρυσοφόρους» ομίλους, με αντίπαλο την ομάδα που θα περάσει από το «ζευγάρι» Μπράγκα (Πορτογαλία)-Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία).

Την Τσουκαρίτσκι θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Γκενκ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/8) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο παχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 24 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία στις 31/8.

Το νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)-Χαρτς (Σκωτία) θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa Conference League, εάν ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Χάιντουκ Σπλιτ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/8) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας. Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει το πρώτο ματς εκτός έδρας στις 24 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 31/8.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT