Τσάμπιονς Λιγκ: Με αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Τσάμπιονς Λιγκ: Με αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού προς τ’ αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται, με επόμενη πρόκληση σήμερα (22.00) στα πλέι οφ της διοργάνωσης την Μπράγκα, μία από τις 3-4 καλύτερες ομάδας της Πορτογαλίας τα τελευταία χρόνια

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού προς τ’ αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται, με επόμενη πρόκληση σήμερα (22.00) στα πλέι οφ της διοργάνωσης την Μπράγκα, μία από τις 3-4 καλύτερες ομάδας της Πορτογαλίας τα τελευταία χρόνια, που διακρίνεται για την ομοιογένεια, την ομαδικότητα και τις επιθετικές αρετές της. Ο πήχυς μπαίνει ψηλά για τους «πράσινους» στο «νταμάρι», ένα γήπεδο 30.000 θέσεων που κτίστηκε μέσα σε βράχους το 2003 και αποτελεί σημείο αναφοράς για τη γραφικότητά και τον σχεδιασμό του. Σε αυτό το γήπεδο αναμένεται να βρεθούν απόψε περίπου 400 Ελληνες φίλαθλοι, πολύ λιγότεροι φυσικά από τους περισσότερους από 50.000 που θα είναι την άλλη Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε τις δύο αλλαγές που δικαιούται στη λίστα της UEFA, με τον νεοφερμένο Αράο αντί του τραυματία Κλεινχέισλερ (θλάση) και τον Σένκεφελντ στη θέση του Πάλμερ – Μπράουν. Ο Σέρβος τεχνικός μάλλον θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του «Βελοντρόμ», με στόχο να διατηρήσει την επιθετικότητα της ομάδας του βάζοντας νέα πρόσωπα (π.χ. τον Παλάσιος αντί του Βέρμπιτς) και να δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην άμυνα, η οποία είχε προβληματική εικόνα στις ρεβάνς με την Ντνίπρο και τη Μαρσέιγ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT