Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Πρώτο βήμα απόψε για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Πρώτο βήμα απόψε για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» την Τσουκαρίτσκι για τα πλέι οφ της διοργάνωσης

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» την Τσουκαρίτσκι για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Για να γίνει βέβαια αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχαν στα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια τους, καθώς μπορεί οι Σέρβοι να είναι… άσημοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

«Θα δώσουμε τα πάντα, θα είμαστε πιστοί στην τακτική μας και στα δύο παιχνίδια. Είμαστε Ολυμπιακός και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα», τόνισε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οσον αφορά την ενδεκάδα, όπως όλα δείχνουν τη θέση του τιμωρημένου Ροντινέι θα πάρει ο Βρουσάι. Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο 25χρονος Αγγλος αριστερός μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ομάρ Ρίτσαρντς, για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Χωρίς τον Οζντόεφ τελικά, αφού δεν βγήκε βίζα από τους Σκωτσέζους για τον Ρώσο παίκτη, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Εδιμβούργο τη Χαρτς στα πλέι οφ του Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι στόχος είναι η νίκη, παρά τις απουσίες, ενώ, όσον αφορά την ενδεκάδα, Κοτάρσκι, Καντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ζίφκοβιτς, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας και Μπράντον είναι οι πιο πιθανοί να ξεκινήσουν.

Σχετικά με τα άλλα θέματα, ο Νάρεϊ ενδέχεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Καλίτζ μετά τα ματς με τους Σκωτσέζους. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πολύ κοντά στον 29χρονο μέσο Σουαλίχο Μεϊτέ!

Τράβηγμα ο Γκαρσία

Τέλος, στην ΑΕΚ τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λιβάι Γκαρσία έδειξαν ότι ο 25χρονος άσος έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες ενόψει της ρεβάνς με την Αντβέρπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT