Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Αγκαλιά με την πρόκριση Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Αγκαλιά με την πρόκριση Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Ο στόχος επετεύχθη και για τον Ολυμπιακό και για τον ΠΑΟΚ στα χθεσινά παιχνίδια τους για τα πλέι οφ του Γιουρόπα και του Conference League, αντίστοιχα

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο στόχος επετεύχθη και για τον Ολυμπιακό και για τον ΠΑΟΚ στα χθεσινά παιχνίδια τους για τα πλέι οφ του Γιουρόπα και του Conference League, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί απέναντι στη σερβική Τσουκαρίτσκι και με το τελικό 3-1 έβαλαν τις βάσεις πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» έβγαλε αντίδραση στο Εδιμβούργο και φθάνοντας στην απόλυτη ανατροπή επικράτησε με 2-1 της Χαρτς.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός αρχικά δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Τσουκαρίτσκι. Κορυφαίος του γηπέδου ο Ελ Κααμπί που πέτυχε τα πρώτα γκολ του (3΄, 40΄) με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Φορτούνης, επίσης στο πρώτο ημίχρονο (15΄). Το σκορ του πρώτου 45λέπτου «κοίμισε» τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και τον Μαρτίνεθ που ρίσκαρε, κάνοντας νωρίς τις αλλαγές του στο δεύτερο ημίχρονο, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στο ρόστερ, όπως ο Εσε, ο Σκάρπα και ο Πορόσο. Ετσι ο ρυθμός του Ολυμπιακού έπεσε και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Τσουκαρίτσκι να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 3-1 με τον Μιλαντίνοβιτς. Ο Ολυμπιακός πάντως αν είναι σοβαρός δεν κινδυνεύει στη ρεβάνς.

Στο Εδιμβούργο ο ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μία φορά φέτος χαρακτήρα, καθώς το γρήγορο γκολ της Χαρτς δεν αποσυντόνισε τους παίκτες του Λουτσέσκου. Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 9΄ με πέναλτι του Σάνκλαντ, με τον «Δικέφαλο» να απαντάει τρία λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο, καθώς ο Σβαμπ από τα 11 βήματα νίκησε τον Κλαρκ κάνοντας το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο πρωταγωνιστής ήταν για άλλη μία φορά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που έχει κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε όχι μόνο ένα εξαιρετικό γκολ κάνοντας το 2-1, αλλά και χάρισε στον ΠΑΟΚ μια υπερπολύτιμη νίκη που μπορεί να τον κρατήσει στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT