Τσάμπιονς Λιγκ: Ψάχνει την υπέρβαση ο ΠΑΟ σε ένα γήπεδο – ηφαίστειο

Τσάμπιονς Λιγκ: Ψάχνει την υπέρβαση ο ΠΑΟ σε ένα γήπεδο – ηφαίστειο

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν απόψε την Μπράγκα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με στόχο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπράγκα είναι το τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο του Παναθηναϊκού για το… Χόλιγουντ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η πορτογαλική ομάδα ήλθε στην Αθήνα, όχι μόνο με «προίκα» το υπέρ της 2-1 στην έδρα της, αλλά και με μνήμες της νίκης της επί της ΑΕΚ με 4-2 στην τελευταία επίσκεψή της στο ΟΑΚΑ πριν από 3 χρόνια για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αλλες όμως οι συνθήκες τότε, άλλο και το κίνητρο. Αυτή είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει έπειτα από 13 χρόνια στις ένδοξες μέρες του παρελθόντος, αλλά και μια τεράστια ευκαιρία για τους περισσότερους παίκτες του να παίξουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και το ΟΑΚΑ θα είναι «καυτό» και κατάμεστο απόψε (22.00), καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια κι αυτά αναμένεται να εξαντληθούν έως το βράδυ, στο 3ο sold out σε ισάριθμα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ των 60.000 θέσεων και όχι στη Λεωφόρο των 16.000 θεατών!

Αυτή η συνθήκη είναι δίκοπο μαχαίρι για τους «πράσινους». Από τη μια θα παίξουν μπροστά σε ένα τεράστιο πλήθος, που μπορεί να τους σπρώξει δυναμικά προς τη νίκη, αλλά από την άλλη είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ και όχι στη γνώριμή τους Λεωφόρο.

Η λέξη «κόσμος» ακούστηκε πολλές φορές στη συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έδειξε ικανοποιημένος στη σκέψη ότι ο αγώνας θα γίνει σε ένα γήπεδο αντάξιο του μεγέθους του Παναθηναϊκού, στο οποίο μάλιστα ο ίδιος είχε αγωνιστεί πολλές φορές ως αντίπαλος. Σημείωσε, όμως, ότι οι παίκτες της Μπράγκα είναι πολύ έμπειροι για να επηρεαστούν από τέτοιες συνθήκες.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ότι περιμένει ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τους παίκτες του να τα δίνουν όλα για τη νίκη – πρόκριση σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα, παρόμοιο με τον πρώτο.

Ο ίδιος στάθηκε στην επιμονή των παικτών του να κυνηγούν το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό και στη μεγάλη βοήθεια που δίνουν όσοι έρχονται από τον πάγκο. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν με εξαίρεση την ίωση του Λοντίγκιν, ούτε και αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στην Πορτογαλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT