Γιουρόπα Λιγκ: Στον προθάλαμο των ομίλων Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Στον προθάλαμο των ομίλων Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Το τελευταίο βήμα για τη φάση των ομίλων θα κάνουν απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, έχοντας «προίκα» τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο βήμα για τη φάση των ομίλων θα κάνουν απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, έχοντας «προίκα» τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προβάδισμα ασφαλείας δύο τερμάτων απέναντι στην Τσουκαρίτσκι μετά το υπέρ τους 3-1 στο Φάληρο και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το αβαντάζ του ΠΑΟΚ απέναντι στη Χαρτς είναι το ίδιο ισχυρό κι ας νίκησε με ένα γκολ λιγότερο, καθώς το 2-1 το πέτυχε στη Σκωτία και θα το υπερασπιστεί απόψε (20.30) στην Τούμπα για να περάσει στους ομίλους του Conference League.

Αν δεν τα καταφέρει, σταματάει εδώ την ευρωπαϊκή του πορεία, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο χειρότερο σενάριο θα συνεχίσει στο Conference League.

Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει απόψε (21.00) στη φυσική έδρα της Τσουκαρίτσκι, αλλά στο Λέσκοβατς, μία ώρα μακριά από τη Νις, σε ένα νεότευκτο «στολίδι» χωρητικότητας 8.000 θεατών, που δύσκολα θα γεμίσει. «Το DNA του Ολυμπιακού είναι να παίζει πάντα για τη νίκη. Εχουμε φιλοδοξίες και είμαστε μόλις 90 λεπτά μακριά από τον πρώτο μεγάλο στόχο. Εχουμε αλλάξει 13 παίκτες, είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε μεγάλη προθυμία να τιμήσουμε τη φανέλα και την ιστορία του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος εκτός από τον Ομάρ Ρίτσαρντς, πήρε στην αποστολή για λόγους εγκλιματισμού και τον Ορτέγκα, τον άλλο νεοφερμένο αριστερό μπακ που δεν έχει δηλωθεί στη λίστα.

Μαζί με τη Χαρτς, στη Θεσσαλονίκη έφτασε και ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος Μάρκος Αντόνιο, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ από τη Λάτσιο. Το θέμα αυτό έρχεται φυσικά σε δεύτερη μοίρα, καθώς προέχει η ρεβάνς με τη σκωτσέζικη ομάδα, που μπορεί να μοιάζει στα μάτια πολλών εύκολη υπόθεση, αλλά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι: «Είμαστε πιο μπροστά, αλλά αυτό δεν αφαιρεί την πίεση. Πρέπει να είμαστε τέλεια προετοιμασμένοι αγωνιστικά και πνευματικά. Πάντα είμαι ανήσυχος όταν παίζουμε ένα παιχνίδι πρόκρισης γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να συμβούν. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε βελτιωθεί από παιχνίδι σε παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε με τη σωστή νοοτροπία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT