Αναχωρεί για Ολλανδία η εθνική ποδοσφαίρου

Αναχωρεί για Ολλανδία η εθνική ποδοσφαίρου

Για το Αϊντχόφεν, όπου αύριο (21.45) θα δώσει ίσως το πιο καθοριστικό παιχνίδι της για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 αναχωρεί σήμερα το πρωί (11.00) η αποστολή της Εθνικής

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το Αϊντχόφεν, όπου αύριο (21.45) θα δώσει ίσως το πιο καθοριστικό παιχνίδι της για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 αναχωρεί σήμερα το πρωί (11.00) η αποστολή της Εθνικής.

Μετά τη… σκόνη που σήκωσαν οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ, η ελληνική ομάδα καλείται να επικεντρωθεί μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως η Ολλανδία, να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει πλεονέκτημα για τη 2η θέση, από τη στιγμή που η Γαλλία έχει πάρει σαφές προβάδισμα για την 1η.

Η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώθηκε χθες χωρίς κανένα πρόβλημα, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να κάνει τις τελικές του δοκιμές, ρίχνοντας το βάρος στην τακτική. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το σχήμα της εθνικής δεν θα διαφέρει σημαντικά ως προς το παιχνίδι με τη Γαλλία, όπου η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς. Ενδεχομένως ο Παυλίδης λόγω του ότι αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο ολλανδικό πρωτάθλημα να πάρει τη θέση του σέντερ φορ αντί του Γιακουμάκη και ο Πέλκας μια θέση στη μεσοεπιθετική τριάδα.

Από κει και πέρα οι υπόλοιποι εννέα βασικοί υποψήφιοι για την 11άδα είναι οι Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μπακασέτας και Μασούρας.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Πογιέτ κόντρα στους «Οράνιε» του Ρόναλντ Κούμαν θα παρατάξει ό,τι θεωρεί καλύτερο και να κάνει το όποιο ροτέισον στο σαφώς πιο εύκολο παιχνίδι της Κυριακής με το Γιβραλτάρ στην «OPAP Arena».

Η Εθνική θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα την τελευταία της προπόνηση στο «Philips Stadium».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT