Πογιέτ: Να είμαστε γενναίοι και επιθετικοί για το αποτέλεσμα

Πογιέτ: Να είμαστε γενναίοι και επιθετικοί για το αποτέλεσμα

Η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη που δίνει για να φτάσει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας, η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν, στον τέταρτο αγώνα της για την προκριματική φάση του Euro ’24.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ το χαρακτήρισε χθες παιχνίδι-κλειδί και μάλλον δεν έχει άδικο, αφού αν η Ελλάδα φύγει με θετικό αποτέλεσμα, θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για τη 2η θέση του ομίλου, από τη στιγμή που η πρώτη είναι «κλεισμένη» από τη Γαλλία. «Δεν θα έρθει το τέλος εάν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ομως, εάν τα καταφέρουμε θα έχει μεγάλο και θετικό αντίκτυπο Θα δεχθούμε μεγάλο πρέσινγκ, ειδικά στην αρχή. Πρέπει να είμαστε άντρες και γενναίοι. Οταν ήμουν στην κλήρωση και είδα την κατάσταση δεν ήμουν τόσο αισιόδοξος. Κοιτάζοντας τώρα ωστόσο, εμείς εφόσον καταφέρουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για την ομάδα. Με τη Γαλλία στο α΄ μέρος δεν βγαίναμε καλά. Στη συνέχεια, η ομάδα κράτησε την ηρεμία και την οργάνωση. Θέλουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και να είμαστε αρκετά καλοί και επιθετικοί για ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν έχει να κάνει με τις επιλογές και τις κλήσεις. Δεν μας έχει επηρεάσει αυτή η συζήτηση. Η ομάδα ξέρει τι κάνουμε. Ολα έχουν παραμείνει εντός της ομάδας. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Εχουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες που μπορούν να μας εκπροσωπούν και θα το δείξουμε αυτό αύριο το βράδυ».

Οσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πογιέτ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μαυροπάνο, με τον Ρέτσο ή τον Κουλιεράκη να διεκδικούν τη θέση του στο κέντρο της άμυνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT