Μουντομπάσκετ: Σήμερα βγαίνουν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό

Μουντομπάσκετ: Σήμερα βγαίνουν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν φαβορί στην ημιτελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης σαν το Παγκόσμιο Κύπελλο;

Συνήθως ναι, με βάση τα ονόματα και το ειδικό βάρος των αντιπάλων, αλλά στην πράξη όχι, καθώς για να φτάσει τόσο ψηλά ακόμα και μια θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα, σημαίνει ότι γκρέμισε πολύ ψηλότερα εμπόδια στον δρόμο της και μπορεί να το ξανακάνει!

Στους δύο σημερινούς ημιτελικούς, η Team USA θα βρει μπροστά της (15.40) τη Γερμανία, «πιθανότατα την καλύτερη ομάδα του τουρνουά» κατά δήλωση του Στιβ Κερ, ενώ ο Καναδάς, η άλλη ομάδα με τους πολλούς (συνολικά 7) ΝΒΑερς, θα ζήσει νωρίτερα (11.45) τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της απέναντι στη Σερβία, μια ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο και έχει τεράστιες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Οι νικητές θα δώσουν ραντεβού στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, ενώ οι ηττημένοι θα διεκδικήσουν το χάλκινο στον μικρό τελικό (την ίδια μέρα).

Στα χθεσινά παιχνίδια για τις θέσεις 5-8, επικράτησαν οι ομάδες που φάνηκε να το θέλουν περισσότερο. Η Λιθουανία ξαναβρήκε τον καλό (επιθετικά) εαυτό της, νίκησε εύκολα 100-86 την «άδεια» Σλοβενία και θα αντιμετωπίσει για τις θέσεις 5-6 τη Λετονία, η οποία επικράτησε 87-82 της Ιταλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT