Μπάσκετ: Πρώτο δυνατό τεστ για ΠΑΟ πριν από τα επίσημα ματς

Μπάσκετ: Πρώτο δυνατό τεστ για ΠΑΟ πριν από τα επίσημα ματς

Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα τουρνουά επιπέδου Ευρωλίγκας, αναμένεται αυτό το τριήμερο να αφήσουν στο παρκέ τα πρώτα αξιόπιστα δείγματα ενόψει της νέας σεζόν

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα τουρνουά επιπέδου Ευρωλίγκας, αναμένεται αυτό το τριήμερο να αφήσουν στο παρκέ τα πρώτα αξιόπιστα δείγματα ενόψει της νέας σεζόν.

Στη Ρόδο, σήμερα, αύριο και την Κυριακή, οι τρεις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, που έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα στο μεταγραφικό παζάρι, θα τεθούν αντιμέτωπες στο επονομαζόμενο Nick Galis International Tournament, έχοντας στις τάξεις τους και τα περισσότερα από τα μεγάλα αστέρια τους, τα οποία έλαβαν μέρος στο Μουντομπάσκετ. Το «Τριφύλλι» θα αγωνιστεί με τους Σλούκα, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ και τους άλλους νεοαποκτηθέντες. Ο Εργκίν Αταμάν δύσκολα θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του Ντίνου Μήτογλου, του οποίου πάντως η σταδιακή επανένταξη έχει ξεκινήσει, ενώ απών τόσο από το συγκεκριμένο τουρνουά, ίσως και από το «Παύλος Γιαννακόπουλος» που ακολουθεί, θα είναι ο Λούκα Βιλντόζα, που έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που στο τελευταίο της φιλικό επικράτησε με 75-60 της Ζενίτ, χωρίς τον τραυματία Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Το πρόγραμμα του τουρνουά, που θα μεταδοθεί απευθείας από το Action 24, έχει ως εξής: Σήμερα 16.00 Μακάμπι – Φενέρ. Αύριο 17.00: Παναθηναϊκός – Φενέρ. Κυριακή 17.00: Παναθηναϊκός – Μακάμπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT