Μπάσκετ: Η Ακρόπολη κοσμεί τη νέα φανέλα του ΠΑΟ

Μπάσκετ: Η Ακρόπολη κοσμεί τη νέα φανέλα του ΠΑΟ

Το έμβλημα της πόλης των Αθηνών, η Ακρόπολη, θα κοσμεί τη νέα φανέλα της κατ’ εξοχήν ομάδας της πρωτεύουσας, του Παναθηναϊκού

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το έμβλημα της πόλης των Αθηνών, η Ακρόπολη, θα κοσμεί τη νέα φανέλα της κατ’ εξοχήν ομάδας της πρωτεύουσας, του Παναθηναϊκού. Στην εκδήλωση που σημειολογικά έγινε στο μουσείο της Ακρόπολης, η «πράσινη» ΚΑΕ σε συνεργασία με την Adidas που τις δημιούργησε, αποκάλυψε τις εμφανίσεις της σεζόν 2023-24, στις οποίες πόλη και σύλλογος ταυτίζονται στο πράσινο και λευκό χρώμα μέσω του σχεδίου του Παρθενώνα.

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας και ο Εργκίν Αταμάν. «Τίποτα δεν είναι αδύνατο, γι’ αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό. Η Ακρόπολη είναι από τα σημαντικότερα μνημεία όλου του κόσμου και ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο η καλύτερη ομάδα της Αθήνας, αλλά όλης της Ελλάδας», ανέφερε ο Τούρκος κόουτς, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί με όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι», που το Σαββατοκύριακο συμμετείχαν στο τουρνουά «Νίκος Γκάλης» στη Ρόδο, είχαν απολογισμό αρχικά μια ήττα από τη Φενέρμπαχτσε (66-79) όπου πλήρωσαν την αστοχία τους και μια νίκη επί της Μακάμπι (89-77), στην οποία παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι. Ξεχώρισαν, το θετικό ντεμπούτο των Ερνανγκόμεθ (21 πόντοι με Φενέρ, 9 με Μακάμπι) και Λεσόρ, που ήταν δραστήριος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT