Σούπερ Λιγκ 1: Ακάθεκτοι οι «πράσινοι»

Σούπερ Λιγκ 1: Ακάθεκτοι οι «πράσινοι»

Προχώρησαν με νέα νίκη σε μια αγωνιστική με έξι ισοπαλίες στις επτά αναμετρήσεις

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμετάβλητη παρέμεινε η εικόνα και στην κορυφή, καθώς τα δύο κλασικά κυριακάτικα ντέρμπι έληξαν ισόπαλα και έβγαλαν ευνοημένο τον… Παναθηναϊκό, τη μόνη ομάδα που νίκησε σε μία αγωνιστική με έξι ισοπαλίες σε επτά παιχνίδια!

Με χατ τρικ του Μπερνάρ, οι «πράσινοι» πέρασαν σαν σίφουνας από το Αγρίνιο επικρατώντας 5-0 του Παναιτωλικού και πλησίασαν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στον ένα βαθμό, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο, με 3×3 μέχρι στιγμής και συντελεστή τερμάτων 9-0.

Το ντέρμπι στη Ν. Φιλαδέλφεια έληξε 1-1 και μάλλον άφησε ικανοποιημένους τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό, μιας και αμφότεροι ήταν το ίδιο κοντά στο να το χάσουν ή να το κερδίσουν!

Παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις Ατρόμητος και Βόλος (1-1) – Είκοσι πέντε γκολ σημειώθηκαν αυτό το τριήμερο στη ΣΛ1.

Την… παραδοσιακή γκρίνια για τη διαιτησία την είχαν πριν από το παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» και μετά το ματς η ΑΕΚ, χωρίς επί της ουσίας να έχει κάποιος δίκιο, γιατί τα όποια λάθη (δύο ήταν σοβαρά) του Πορτογάλου ρέφερι διορθώθηκαν άμεσα από το VAR.

Γκρίνια για τη διαιτησία είχε και ο Λουτσέσκου, αλλά αυτό το άνοστο 0-0 στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Αρης ξεχάστηκε τόσο γρήγορα, που ουδείς έδωσε σημασία!

Η 4η αγωνιστική ήταν η πιο παραγωγική της φετινής Σούπερ Λιγκ 1 με 25 γκολ σε 7 παιχνίδια, οκτώ εκ των οποίων σημειώθηκαν στο χορταστικό Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4 (από 0-3) και άλλα οκτώ σε δύο ματς (Αστέρας Τρ. – ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία – ΟΦΗ) που έληξαν 2-2!

Χθες, το γκολ του Ανγκιέλσκι στο 36΄ κράτησε μόλις για 10 λεπτά τον Ατρόμητο πάνω από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το αυτογκόλ του Ασεβέδο στο 46΄ έφερε την ισοφάριση για τον Βόλο και αυτό το 1-1 έμελλε να είναι τελικό, κρατώντας και τις δύο ομάδες στα πολύ χαμηλά πατώματα της Σούπερ Λιγκ 1, χωρίς νίκη από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ηταν ο πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους σε τρία παιχνίδια και ο δεύτερος για τους Βολιώτες σε τέσσερα, σε έναν πολύ φτωχό απολογισμό για δύο ομάδες που ξεκίνησαν τη σεζόν με όνειρα… Ευρώπης!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT