Γιουρόπα Λιγκ: Με νίκη αλλάζει τα δεδομένα του ομίλου ο Ολυμπιακός

Γιουρόπα Λιγκ: Με νίκη αλλάζει τα δεδομένα του ομίλου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε στο Καραϊσκάκη την πορεία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με πρώτο αντίπαλο τη Φράιμπουργκ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε στο Καραϊσκάκη (22.00) την πορεία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με πρώτο αντίπαλο τη Φράιμπουργκ, με στόχο βέβαια να κάνει πράξη το προαναφερθέν ρητό. Να κερδίσει δηλαδή τους Γερμανούς και να τους βάλει από την πρεμιέρα κιόλας της διοργάνωσης από… κάτω όσον αφορά τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του α΄ γκρουπ. Με δεδομένο ότι η Γουέστ Χαμ –κάτοχος του Conference League– μοιάζει να έχει τον τίτλο του φαβορί για την κορυφή και από την άλλη η σερβική Μπάτσκα Τόπολα να είναι (στα χαρτιά τουλάχιστον) ο αδύναμος κρίκος, η λογική θέλει τους «ερυθρολεύκους» και τους Γερμανούς να μάχονται, ίσως και μέχρι την τελευταία στροφή.

Οι δύο αντίπαλοι είναι γνωστοί από πέρυσι, με τη Φράιμπουργκ να επικρατεί εύκολα στο Φάληρο με 3-0 και τον Ολυμπιακό να παίρνει ισοπαλία 1-1 στη Γερμανία, στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης. Από τότε, βέβαια, στου Ρέντη έχουν αλλάξει αρκετά, με τους «ερυθρολεύκους» να δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε λίγο καλύτερο φεγγάρι από τους αντιπάλους τους, που μετρούν δύο σερί ήττες στην Μπουντεσλίγκα, με 5-0 από τη Στουτγκάρδη και 4-2 (εντός) από την Ντόρτμουντ.

Οσον αφορά την ενδεκάδα, είναι πολύ πιθανόν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να προτιμήσει τον Ορτέγκα στη θέση του Κίνι στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στην 11άδα ίσως «χωρέσει» και ο Ιμπόρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT