Conference League: Με Ντεσπόντοφ και ροτέισον ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ελσίνκι

Conference League: Με Ντεσπόντοφ και ροτέισον ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ελσίνκι

Μια πορεία ανάλογη με αυτήν που είχε κάνει στην παρθενική διοργάνωση του Conference League πριν από δύο χρόνια, οπότε είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά από τη Μαρσέιγ, θα επιχειρήσει να επαναλάβει φέτος ο ΠΑΟΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πορεία ανάλογη με αυτήν που είχε κάνει στην παρθενική διοργάνωση του Conference League πριν από δύο χρόνια, οπότε είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά από τη Μαρσέιγ, θα επιχειρήσει να επαναλάβει φέτος ο ΠΑΟΚ. Σε έναν όμιλο που είναι σαφώς στα μέτρα του ( Αϊντραχτ, Ελσίνκι, Αμπερντίν) ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκινά απόψε (19.45), την προσπάθειά του προκειμένου, σε πρώτη φάση, να περάσει στον επόμενο γύρο. Στην «Bolt Arena» του Ελσίνκι, με αντίπαλο την τοπική ομάδα, οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν λόγο να φοβούνται, αρκεί φυσικά να εκμεταλλευθούν την ευρωπαϊκή εμπειρία τους απέναντι στους Φινλανδούς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πάρει τις αποφάσεις του για το σχήμα που θα παρατάξει στην έδρα της Ελσίνκι με τον συνθετικό χλοοτάπητα. Και σε αυτές συγκαταλέγονται η χρησιμοποίηση του Κιρίλ Ντεσπόντοφ στην αρχική 11άδα, αλλά και ένα εκτεταμένο ροτέισον, καθώς μετά την ισοπαλία με τον Αρη ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όπου δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ έδειξε ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας, τονίζοντας πάντως πως «μπορεί να μην έχουμε πανηγυρίσει κάποια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, αλλά στην έδρα μας παίζουμε καλά και δυσκολεύουμε κάθε ομάδα».

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Κανελλόπουλος, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Ελσίνκι, χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT