Γιουρόπα Λιγκ – Παναθηναϊκός: «Δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε έως εδώ»

Γιουρόπα Λιγκ – Παναθηναϊκός: «Δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε έως εδώ»

Επιστροφή του ΠΑΟ στις νίκες θέλει ο Γιοβάνοβιτς από απόψε κόντρα στη Βιγιαρεάλ – Κατάμεστο αναμένεται το ΟΑΚΑ.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός, ο «Ελληνας γίγαντας» όπως τον αποκάλεσε με δέος η σημερινή του αντίπαλος, ανεβαίνει απόψε (19.45) στη σκηνή του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά έπειτα από έξι χρόνια και φιλοδοξεί να κοιτάξει κατάματα τη Βιγιαρεάλ, μια ομάδα που ναι μεν δεν έχει μπει καλά φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, κατέκτησε όμως το τρόπαιο σ’ αυτή τη διοργάνωση το 2021 και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2022, άρα κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει.

«Τι θέλουμε; Θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια, να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές νίκες που αξίζουν στον κόσμο και για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να έχουμε τον έλεγχο, ψυχραιμία, να αποφύγουμε τα λάθη και να τρέξουμε πολύ γιατί θα είναι παιχνίδι υψηλού ρυθμού. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ανυπομονούμε όλοι για αυτές τις στιγμές, δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε έως εδώ και να τις ζήσουμε», δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πολύ πιο χαλαρός και πιο άνετος σε σχέση με την εικόνα του πριν από τον επαναληπτικό με την Μπράγκα.

Ο Σέρβος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί (5 ματς σε 15 ημέρες, με δύο ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη και Βιγιαρεάλ εντός, Μακάμπι Χάιφα εκτός) και οι παίκτες του διψασμένοι να ζήσουν αυτή την πίεση.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο (λιγοστά εισιτήρια έχουν απομείνει) και ο Παναθηναϊκός σχεδόν πλήρης. Εκτός πλάνων είναι μόνο ο τραυματίας Βαγιαννίδης και ο τιμωρημένος Χουάνκαρ, οι βασικοί πλάγιοι μπακ, δηλαδή, που θα αντικατασταθούν από τους Κώτσιρα και Μλαντένοβιτς αντίστοιχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT