Γιουρόπα Λιγκ: Υψηλό εμπόδιο για την ΑΕΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Υψηλό εμπόδιο για την ΑΕΚ

Πρεμιέρα της Ενωσης στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην εντυπωσιακή Μπράιτον

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, κόντρα σε μια φιλόδοξη και εξαιρετική ομάδα που δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας της, αλλά και κόντρα στα δικά της προβλήματα, η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα (22.00) στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Απέναντι στην Μπράιτον, η οποία στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ μετράει τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα, παίζει κατά πολλούς το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχει έναν από τους πιο εξελίξιμους Ευρωπαίους προπονητές και προέρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, νικώντας εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα καλούνται να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Τα πλάνα του προπονητή της ΑΕΚ έχουν ανατραπεί με το απρόοπτο πρόβλημα που προέκυψε με τον Αρολντ Μουκουντί, με τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί.

Με δεδομένη και την απουσία του τραυματία Βίντα, παρτενέρ του Ντίνου Μήτογλου, κατά πάσα πιθανότατα θα είναι ο Σιντιμπέ που στην καριέρα του έχει ξαναπαίξει στη θέση του στόπερ, χωρίς να αποκλείεται και ένας εκ των Σιμάνσκι, Μοχαμάντι και Χατζισαφί. Οι Λιβάι Γκαρσία και Πισάρο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ακολούθησαν την αποστολή, υπολογίζονται κανονικά και μένει να φανεί το μέγεθος της διαχείρισης που θα κάνει ο Αργεντινός τεχνικός ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Εχουμε μελετήσει την ΑΕΚ, είναι πολύ επιθετική ομάδα», τόνισε ο Ιταλός προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι, και συμπλήρωσε: «Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από πού ερχόμαστε και ποιοι ήμασταν. Αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από ό,τι είμαστε, θα κάνουμε ένα μεγάλο λάθος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT