Με νίκες ξεκίνησαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στoυς ομίλους

Με νίκες ξεκίνησαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στoυς ομίλους

Σημαντικές νίκες που θα δώσουν μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικές νίκες που θα δώσουν μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια, πέτυχε τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ, στην «πρεμιέρα» των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στους ομίλους των Europa League και Conference League αντίστοιχα.

Με εκκωφαντικό τρόπο, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις φάσεις των ομίλων επικρατώντας με 2-0 της Βιγιαρεάλ στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του Europa League.

Ο Ιωαννίδης στο 39’ με υπέροχο «σκαφτό» και ο Σπόραρ στο 78’ με τρομερή εκτέλεση «σφράγισαν» την πρώτη νίκη των «πράσινων» στη φάση των ομίλων του Europa League μετά από 11 χρόνια και 13 σερί αγώνες χωρίς τρίποντο (είχε 3 ισοπαλίες και 10 ήττες).

Μεγάλη ανατροπή στο Ελσίνκι

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός επί της Ελσίνκι στο δεύτερο ημίχρονο και με σκόρερ τους Κουλιεράκη, Ντεσπόντοφ και Τόμας πανηγύρισε μεγάλη ανατροπή (2-3) στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Conference League.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT