ΠΑΟΚ: Μεγάλη νίκη μέσα στη Φινλανδία επί της Ελσίνκι με 3-2

ΠΑΟΚ: Μεγάλη νίκη μέσα στη Φινλανδία επί της Ελσίνκι με 3-2

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε τρόπο να αφυπνίσει τους παίκτες του στο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ βγήκε από τα αποδυτήρια με εντελώς διαφορετική εικόνα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπαιξε υπερβολικά και αδικαιολόγητα με τη φωτιά για ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς δεν κάηκε ο ΠΑΟΚ! Αντίθετα, πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη μέσα στη Φινλανδία επί της Ελσίνκι με 3-2, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του ConferenceLeague, επιβεβαιώνοντας ότι είναι φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Και ήταν μια νίκη που ήλθε μετά από ανατροπή και αρκετό άγχος μέχρι το γκολ της ισοφάρισης, αλλά πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το «κλειστό» 3-2, που διαμορφώθηκε με πέναλτι των Φινλανδών στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο α’ ημίχρονο και πλήρωσε την φλύαρη υπεροχή του με κεφαλιά του Μπαντέ στο 39’, μετά από εκτέλεση κόρνερ και κακή αμυντική αντίδραση της ελληνικής άμυνας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε τρόπο να αφυπνίσει τους παίκτες του στο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ βγήκε από τα αποδυτήρια με εντελώς διαφορετική εικόνα, παρότι κινδύνεψε με ένα δοκάρι του Ραντούλοβιτς στο 50’ που… ισοφάρισε το δοκάρι του Εκόνγκ στο 47’.

Οι μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα του β’ μέρους και η σχετικά γρήγορη απάντηση με τον Κουλιεράκη (ήταν το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη) στο 55’, έφεραν ηρεμία και η ηρεμία έφερε την κυριαρχία. Ο «δικέφαλος του βορρά» επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του, είχε ένα εκρηκτικό 15λεπτο στη συνέχεια και δύο απανωτές ευκαιρίες με τους Μπάμπα και Σβαμπ, αλλά το γκολ της λύτρωσης άργησε να έλθει. Το πέτυχε ο Ντεσπόντοφ με λίγη… περιπέτεια (δοκάρι και μέσα) στο 82’, με τη νίκη να την «κλειδώνει» στο 90’+4 ο Μπράντον Τόμας μετά από ασίστ του Τάισον. Η Ελσίνκι μείωσε απλώς στο 90’+9 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραντούλοβιτς, μετά από υπόδειξη του VAR σε χέρι του Εκόνγκ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT