Μπάσκετ: Επιστρέφει ο Βιλντόζα, εκτός Μπραζντέικις, Μακίσικ

Μπάσκετ: Επιστρέφει ο Βιλντόζα, εκτός Μπραζντέικις, Μακίσικ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο μπάσκετ ξεκίνησε

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο μπάσκετ ξεκίνησε. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι και ΠΑΟΚ βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του Σούπερ Καπ της Ρόδου (29-30.9), με τους δύο «αιώνιους» να βλέπουν τον διαφαινόμενο μεταξύ τους τελικό και ως μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας (6.9, 21.15), που θα τους βρει και πάλι αντιπάλους.

Στον Παναθηναϊκό, χθες κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας, με τη ζήτηση να είναι τεράστια, ενώ αυτά για το ματς με τον Ολυμπιακό την άλλη Πέμπτη εξαφανίστηκαν σε χρόνο-ρεκόρ.

Ο Λούκας Βιλντόζα και χθες ανέβασε ρυθμούς προπόνησης και όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν. «Ανυπομονώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Κώστας Σλούκας, την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του άφησε αιχμές για τη στάση του το καλοκαίρι: «Συζητούσαμε, όπως το έκανα με όλους τους παίκτες. Απλώς κάποιοι είναι θετικοί στο να ακούσουν και άλλοι δεν μπορούν τόσο. Είναι θέμα προσωπικότητας και χαρακτήρα». Ο προπονητής του Ολυμπιακού για το Σούπερ Καπ δεν υπολογίζει τους Μπραζντέικις και Μακίσικ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT