Παναθηναϊκός: Υποχρεωμένος να σηκωθεί

Παναθηναϊκός: Υποχρεωμένος να σηκωθεί

Βαριές οι πληγές που άφησε το ντέρμπι με την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προσγείωση του Παναθηναϊκού στην ελληνική πραγματικότητα μετά τον θρίαμβο επί της Βιγιαρεάλ ήταν ανώμαλη, με την ήττα και την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να αποτελούν ένα βαθμολογικό, αγωνιστικό και ψυχολογικό πισωγύρισμα, σε ένα χρονικό σημείο όπου όλα υπόσχονταν καλύτερες ημέρες. Μοναδικό κέρδος για τους «πράσινους» ήταν η ψύχραιμη αντιμετώπιση της κατάστασης όχι μόνο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του, αλλά και από τους φιλάθλους. Με τη λογική ότι χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος, όλοι εκτιμούν ότι το πάθημα θα γίνει μάθημα και θα βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις της, σε μια χρονιά με μεγάλες προκλήσεις ακόμη στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Χτύπημα για τον Παναθηναϊκό ήταν και ο σοβαρός τραυματισμός του Μάγκνουσον, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης, πιθανώς έως το τέλος της περιόδου. Ο Ισλανδός υπέστη ρήξη χιαστού, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι μήνες για να επιστρέψει. «Ηταν ένα από τα πιο δύσκολα βράδια, αν όχι το χειρότερο, στην καριέρα μου. Ο δρόμος για την αποκατάσταση ξεκινά σήμερα. Ενα βήμα τη φορά, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός!» ήταν η ανάρτησή του.

Επίδειξη δύναμης από την ΑΕΚ λίγες ημέρες μετά το Μπράιτον – Από σήμερα στη σέντρα ξανά η ΣΛ1.

Αναστάτωση στον Παναθηναϊκό προκάλεσε και το κατάπτυστο πανό που άνοιξε στη Θύρα 13. Η αντίδραση των «πράσινων» οπαδών στο γήπεδο αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν σφοδρή και καταδικαστική, για μια κίνηση που έχει προβληματίσει την ΠΑΕ.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ απέδειξε ότι ο θρίαμβος του Μπράιτον δεν ήταν υπόθεση… καλής βραδιάς. Η Ενωση, μετά το 10ο λεπτό, επέβαλε τους δικούς της όρους, δεν στάθηκε στις απώλειες και στην κόπωση και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι και φέτος θα έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

Εμβόλιμη αγωνιστική (6η) της Σούπερ Λιγκ 1 ξεκινά από σήμερα. Το πρόγραμμα: Τετάρτη: 16.00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ, 18.00 (γήπ. Καισαριανής), Κηφισιά – Λαμία, 20.30 Ολυμπιακός – Αρης, 20.30 ΠΑΟΚ – Βόλος. Πέμπτη: 17.30 Πανσερραϊκός – ΠΑΣ, Αστέρας – Παναθηναϊκός, 21.00 ΑΕΚ – Ατρόμητος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT