Παναιτωλικός – ΟΦΗ: 1-1: Μοιρασιά στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: 1-1: Μοιρασιά στο Αγρίνιο

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να φθάνουν τους 3 και 9 βαθμούς αντίστοιχα.

Παρότι οι δύο ομάδες είχαν 41 τελικές, η μπάλα μπήκε μόλις 2 φορές στα δίχτυα, με την ομάδα του Αγρινίου να παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, χωρίς νίκη.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Μαλής ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και την πρώτη κεφαλιά του Πέδρο, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο ΟΦΗ απάντησε 10 λεπτά αργότερα. Ο Γκαγέγκος σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώματα και από τα δεξιά ο Φελίπε πλάσαρε τον Καπίνο για το 1-1.

Η κρητική ομάδα έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απ′ ό,τι οι γηπεδούχοι, χωρίς όμως να απειλήσει. Ο Παναιτωλικός είχε μια καλή στιγμή με τον Πέδρο στο 33′ και ο ΟΦΗ στο 38′ με τον Φελίπε και στο 45+1′ με τον Γκλάζερ έκανε 2 καλές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο (48′) ο Μπάκιτς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο σε τετ α τετ και στο 50′ πάλι ο Φελίπε νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Αγρινιωτών.

Οι αλλαγές του Σούρερ ισορρόπησαν το παιχνίδι για τον Παναιτωλικό και στο 71′ ο Πέδρο είχε μια καλή στιγμή μέσα από την περιοχή. Στο 79′ ο Ντουάρτε βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μπάουμαν, ωστόσο ο γκολκίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε εντυπωσιακά και κάπως έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Οι δύο τερματοφύλακες, Καπίνο και Μπάουμαν, κράτησαν όρθιες τις ομάδες τους. Ζοάο Πέδρο και Σενγκέλια ήταν εξαιρετικοί για τον Παναιτωλικό, ενώ στον ΟΦΗ ξεχώρισαν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οι Μπάκιτς και Λάρσον. 

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαυρίας (58′ Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε (52′ Ντίας), Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52′ Ξενιτίδης), Βοΐλης (52′ Σενγκέλια), Ντίαζ, Πέδρο (88′ Καρέλης).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης (70′ Λαμπρόπουλος), Γκαγέγκος (70′ Μοσκέρα), Βούρος, Καρώ, Τοράρινσον (70′ Αμπάντα), Φελίπε (84′ Τοράλ), Μεγιάδο, Γκλάζερ (78′ Νέιρα), Μπάκιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT