Ισόπαλες 1-1 Κηφισιά και Λαμία

Κηφισιά και Λαμία, σε μια αναμέτρηση θρίλερ, μοιράστηκαν τους βαθμούς στην 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, φθάνοντας στους 5 και 6 αντίστοιχα.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναμέτρηση της Καισαριανής είχε αρκετές φάσεις, δύο δοκάρια και δύο υπέροχα γκολ.

Στο 18′ η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Τόσιτς εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Αναγνωστόπουλου και ο Νούνιες στο ριμπάουντ με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 24′ η Κηφισιά απάντησε με τον Μπιφουμά που μπήκε στην περιοχή αλλά η σέντρα σουτ του σταμάτησε στον Κοσέλεφ.

Στο β΄ημίχρονο, η Κηφισιά είχε δοκάρι με τον Μασούρα, ο οποίος με σουτ εκτός περιοχής απείλησε σοβαρά την εστία της Λαμίας. Στο 58′ η Λαμία είχε φάση, με τον Καρλίτος να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να μπλοκάρεται από τον Αναγνωστόπουλο.

Στο 84′ ήρθε το γκολ για τη Λαμία. Ο Λόγνκο πάσαρε με το κεφάλι στον Ακούνια ο οποίος από πλάγια θέση δεξιά σούταρε με δύναμη και έγραψε το 0-1.

Η Κηφισιά είπε την τελευταία λέξη της στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν η μπάλα στρώθηκε 4-5 μέτρα εκτός περιοχής στον Λούμορ, ο οποίος με έναν «κεραυνό» την έστειλε στο αριστερό δοκάρι του Κοσέλεφ και εν συνεχεία στα δίχτυα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88′ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ιλιεφ (65′ Τετέι), Μπιφουμά (78′ Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σίμον, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75′ Παύλοβετς), Σαντάνα (79′ Στάνκο), Νούνιες (82′ Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69′ Μούλα), Καρλίτος (68′ Τσιλούλης), Λόνγκο.

Στα «μπλε» ο Τζαγκόεφ

Σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της είναι πολύ κοντά η Λαμία καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον 33χρονο Ρώσο χαφ, Αλαν Τζαγκόεφ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρουμπίν Καζάν και μέχρι τώρα προπονούνταν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία αγωνίστηκε για 14 χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT