Μπάσκετ: Ολα έτοιμα για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της σεζόν

Μπάσκετ: Ολα έτοιμα για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της σεζόν

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Ρόδο θα «χτυπάει» από σήμερα μέχρι και το Σάββατο βράδυ η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ με αφορμή το Σούπερ Καπ, με το οποίο γίνεται και επίσημα η εκκίνηση της νέας σεζόν. Το απόγευμα (19.30) θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των κορυφαίων της περασμένης σεζόν στην Basket League, αλλά και η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση στην οποία μετέχουν οι Ολυμπιακός – Περιστέρι (αύριο στις 17.00) και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (αύριο στις 20.30), δηλαδή οι τέσσερις πρώτες ομάδες της περυσινής περιόδου.

Οι αποστολές τους μάλιστα θα ταξιδέψουν νωρίτερα με την ίδια πτήση στο «σμαραγδένιο» νησί, κάτι που συνέβη και πέρυσι.

562638355

Στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει καταλήξει πως οι δύο ξένοι που θα «κόψει» στο τουρνουά θα είναι ο Λιθουανός Μπραζντέικις και ο Μακίσικ. Ετσι, οι ξένοι που θα αγωνιστούν στο Σούπερ Καπ θα είναι οι Γουίλιαμς-Γκος, Κάνααν, Πίτερς, Σίκμα, Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Στον Παναθηναϊκό μένει να φανεί αν ο Εργκίν Αταμάν θα υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις δείχνει πως έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε ή θα τον προφυλάξει ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας την άλλη Πέμπτη. Μια πρεμιέρα, στην οποία το ΟΑΚΑ θεωρείται βέβαιο πως θα είναι κατάμεστο, αφού μέχρι χθες είχαν μείνει απούλητα μόλις 3.000 εισιτήρια.

Τζάμπολ αύριο στο Σούπερ Καπ με Περιστέρι – Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ και Περιστέρι ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες τους χωρίς προβλήματα.

Η ΕΟΚ χθες παρουσίασε το νέο πρωτάθλημα της Elite League (πρεμιέρα στις 7.10), όπως ονομάζεται πλέον η πάλαι ποτέ Α2.

Οπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Λιόλιος, η κατηγορία κάνει βήματα και βελτιώνει το προϊόν της, διαθέτοντας ομάδες με ιστορία και φιλοδοξίες.

«Πέρυσι είχαμε 2 εκατομμύρια views στους αγώνες, φέτος θέλουμε να πάμε 50% πάνω και του χρόνου να διπλασιαστεί», τόνισε, συμπληρώνοντας πως θα υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα στις ποινές στις ομάδες που οπαδοί τους θα εμπλέκονται σε επεισόδια, ευελπιστώντας σε καλύτερες διαιτησίες.

Εν τω μεταξύ, χωρίς αλλαγές θα συνεχίσει το έργο της η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για τη νέα σεζόν, με τον Στέλιο Κουκουλεκίδη να παραμένει πρόεδρος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT