Σαμουέλ Ετό: Ερευνάται για εμπλοκή σε στημένους αγώνες

Σαμουέλ Ετό: Ερευνάται για εμπλοκή σε στημένους αγώνες

Ο Eτό φέρεται να υποσχέθηκε να ανεβάσει σύλλογο από τη δεύτερη κατηγορία χειραγωγώντας αγώνες

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σαμουέλ Ετό, άλλοτε σπουδαίος επιθετικός των Μπαρτσελόνα και Iντερ και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, βρίσκεται στο στόχαστρο έρευνας για συμμετοχή του σε στημένους αγώνες.  

Σύμφωνα με τον Guardian, η έρευνα ξεκίνησε μετά τη δημοσιοποίηση μιας ηχογράφησης που ακούγεται να μιλάει με κάποιον που φέρεται να είναι πρόεδρος της Βικτόρια Γιουνάιτεντ, ομάδας δεύτερης κατηγορίας. Ο Kαμερουνέζος φέρεται να υποσχέθηκε να ανεβάσει τον σύλλογο στην πρώτη κατηγορία χειραγωγώντας αγώνες.

Ο Eτό δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport τον Ιούνιο ότι «μιλούσε με έναν φίλο, κάποιον που επενδύει στο ποδόσφαιρο και θέλει να κάνει τον σύλλογό του έναν από τους καλύτερους στο Καμερούν». 

Η είδηση έρχεται μετά την έκκληση ομάδας αξιωματούχων του ποδοσφαίρου του Καμερούν προς τη FΙFA να λάβει μέτρα κατά του Eτό έπειτα από μια σειρά επεισοδίων, συμπεριλαμβανομένου ενός «βίαιου διαπληκτισμού» με έναν Αλγερινό δημοσιογράφο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πέρυσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT