Μπάσκετ: Αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός

Κινδυνεύει να παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα χωρίς τέσσερις παίκτες του

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαβωμένος σε όλες του τις γραμμές κινδυνεύει να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή στο (σχεδόν σίγουρο sold out) παιχνίδι του με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Μακίσικ έχει ένα οστικό οίδημα, θα απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες χάνοντας και το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, ενώ ο Σίκμα υπέστη αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο στο παιχνίδι με τον Αρη και θα απουσιάσει για 15 ημέρες. Θέμα υπάρχει και με τον Γουίλιαμς-Γκος. Εχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και παρότι γλίτωσε τη θλάση, θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος έως την Παρασκευή, όπως και ο Φαλ ο οποίος περιορίζεται σε ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος.

Στο κλείσιμο της πρεμιέρας της Βasket League, ο Παναθηναϊκός βρήκε ανηφόρα μόνο για 10 λεπτά κόντρα στο Μαρούσι, στο άδειο (λόγω τιμωρίας από πέρυσι) ΟΑΚΑ. Με το που πάτησαν οι «πράσινοι» το πόδι τους στο γκάζι, το 13-16 στο 9΄ έγινε 47-29 στο ημίχρονο, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι το +27, για να κλείσει στο +11 με το τελικό 82-71, ύστερα από ένα μεγάλο σερί των φιλοξενούμενων στο τέλος. Στο 35΄ αποβλήθηκαν οι Αντετοκούνμπο, Λούκοβιτς έπειτα από «κοκορομαχία». Παρά τη νίκη, ο Εργκίν Αταμάν ήταν δυσαρεστημένος: «Παίξαμε πολύ άσχημα, ήταν απαράδεκτη η εικόνα ορισμένων παικτών. Δεν θέλω να παίζουμε έτσι. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος, όμως όχι με αυτή τη συγκέντρωση και αυτή την απόδοση». Τα δεκάλεπτα: 16-16, 47-29, 69-45.

Εύκολη νίκη Παναθηναϊκού με Μαρούσι, πολλά τα παράπονα από τον Αταμάν.

Μπάσκετ: Αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός-1
Οι «πράσινοι» νίκησαν το Μαρούσι με 82-71, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Αταμάν να έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του για την εμφάνισή τους. [ΙΝΤΙΜΕΝΕWS]

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκάι 4 (0/6 τρίποντα), Μπαλτσερόφσκι 7, Σλούκας, Γκριγκόνις 11 (3/6 τρίπ., 6 ριμπ.), Μαντζούκας 12 (2/2 τρίπ., 6 ριμπ.), Καλαϊτζάκης 9, Βιλντόσα 12 (1/4 τρίπ., 5 λάθη), Μωραΐτης 6 (2), Σαμοντούροβ 2, Γκραντ, Λεσόρ 10, Αντετοκούνμπο 9.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Χιλ 7, Πένο 7, Τζούστον 21 (11 ριμπ.), Ραντούλιτσα 5, Γιαννόπουλος 13, Σταυρακούκας, Ξύδας 3 (1), Νικολαΐδης 4, Ιορδάνου, Λούκοβιτς 11 (4 ριμπ., 2 ασίστ).

Νωρίτερα, ο Απόλλων νίκησε 72-71 στην Πάτρα την Καρδίτσα και πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Το παιχνίδι κύλησε πόντο – πόντο μέχρι το άστοχο τρίποντο του Κλάασεν σε σχεδόν νεκρό χρόνο, με μεγάλο πρωταγωνιστή για τους νικητές τον Σταρκς με 28 πόντους. Από την Καρδίτσα ξεχώρισε ο Ουάιτ (19).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT