Προκριματικά Euro 2024: Κρίσιμη στροφή για Ισπανία, βλέπει εισιτήριο η Αλβανία

Προκριματικά Euro 2024: Κρίσιμη στροφή για Ισπανία, βλέπει εισιτήριο η Αλβανία

Με κρίσιμες αναμετρήσεις αρχίζει απόψε η έβδομη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με κρίσιμες αναμετρήσεις αρχίζει απόψε η έβδομη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, καθώς η διαδικασία φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της και η αγωνία κορυφώνεται για αρκετούς μνηστήρες εισιτηρίων, όπως η Ισπανία, η Αλβανία και η Κροατία.

Στη Σεβίλλη, η Ισπανία υποδέχεται την πρωτοπόρο (με 5 στα 5) του ομίλου Σκωτία και χρειάζεται μόνο νίκη, διαφορετικά θα μπλέξει σε μπελάδες που ακούν στο όνομα Νορβηγία. Οι Σκανδιναβοί του Ερλινγκ Χάαλαντ επισκέπτονται την Κύπρο για να αγωνιστούν στη Λάρνακα.

Η Αλβανία ζει το όνειρο μιας πρόκρισης σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της, και η αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσεχία είναι απολύτως κρίσιμη.

Η Αλβανία προηγείται στον όμιλο με 10 βαθμούς από πέντε αγώνες και ακολουθεί η Τσεχία με οκτώ βαθμούς από τέσσερις αγώνες. Και οι δύο έχουν στον νου τους την Πολωνία (έξι βαθμοί σε πέντε ματς), που κοιτάζει να καλύψει την ήττα από την Αλβανία και χρειάζεται οπωσδήποτε τρεις βαθμούς στα Νησιά Φερόε.

Σπουδαίο ακόμη είναι το ματς της Κροατίας με την Τουρκία, με τον νικητή ουσιαστικά να παίρνει το εισιτήριο, ενώ το Ισραήλ – Ελβετία αναβλήθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT