Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Παρί, τελευταία παρέμεινε η Μίλαν

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Παρί, τελευταία παρέμεινε η Μίλαν

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Μίλαν με 3-0 στο πιο σημαντικό παιχνίδι της δεύτερης μέρας της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Μίλαν με 3-0 στο πιο σημαντικό παιχνίδι της δεύτερης μέρας της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τέρματα των Εμπαπέ (32΄), Κολό Μουανί (63΄), Κανγκ Ιν Λι (89΄) οι Γάλλοι δεν άφησαν περιθώρια στους «ροσονέρι», περνώντας έτσι στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου, αφήνοντας τους Ιταλούς στην τελευταία.

Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της νίκησε εκτός έδρας τη Νιούκαστλ με 1-0 (45΄ Ενμέτσα) και μπήκε για τα καλά στη μάχη της πρόκρισης.

Με δυο εξαιρετικά γκολ των Τόρες και Λόπεθ, η Μπαρτσελόνα λύγισε τη Σαχτάρ με 2-1, έκανε το «τρία στα τρία» στον 8ο όμιλο και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «16» (παράλληλα η Ουκρανία δεν πήρε βαθμούς στην κατάταξη της UEFA και η Ελλάδα έχει την ευκαιρία σήμερα να την πλησιάσει στη 17η θέση).

Το ίδιο ισχύει και για τη Σίτι, η οποία πέρασε νικηφόρα με 3-1 (52΄ Ελία – 48΄Ακάντζι, 67΄πεν., 86΄ Χάαλαντ) από την έδρα της ελβετικής Γιουνγκ Μπόις, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στη Γλασκώβη, το γκολ του πρώην άσου του Αρη, Λουίς Πάλμα, με το οποίο έκανε το 2-1, δεν αρκούσε στη Σέλτικ προκειμένου να φτάσει στην πρώτη της νίκη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία ισοφάρισε με τον Μοράτα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα: 5ος όμιλος: Φέγενορντ – Λάτσιο 3-1, Σέλτικ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2. Βαθμολογία: Φέγενορντ 6, Ατλέτικο 5, Λάτσιο 4, Σέλτικ 1. 6ος: Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ 0-1, Παρί Σ.Ζ – Μίλαν 3-0. Βαθμολογία: Παρί 6, Ντόρτμουντ 4 Νιούκαστλ 4, Μίλαν 2. 7ος: Γιουνγκ Μπόις – Μ. Σίτι 1-3, Λειψία – Ερυθρός Αστέρας 3-1. Βαθμολογία: Μ. Σίτι 9, Λειψία 6, Γιουνγκ Μπόις 1, Ερυθρός Αστέρας 1. 8ος: Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ 2-1, Αντβέρπ – Πόρτο 1-4. Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 9, Πόρτο 6, Σαχτάρ 3, Αντβέρπ 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT