Ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Συμπληρωματική έκθεση Μαρέσκα «καίει» γηπεδούχο

Ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Συμπληρωματική έκθεση Μαρέσκα «καίει» γηπεδούχο

Ξεκάθαρη ως προς τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ είναι η συμπληρωματική έκθεση που έστειλε ο Φάμπιο Μαρέσκα έπειτα από αίτημα της αθλητικής δικαστού

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκάθαρη ως προς τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ είναι η συμπληρωματική έκθεση που έστειλε ο Φάμπιο Μαρέσκα έπειτα από αίτημα της αθλητικής δικαστού.

Ο Ιταλός διαιτητής τονίζει ότι η καθυστέρηση της απόφασης οριστικής διακοπής υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού και οφείλεται, όπως γράφει, σε τρεις λόγους:

1) «Στην αναποφασιστικότητα του γιατρού, ο οποίος, αν και ζήτησα πολλές φορές να αναφέρει την κατάσταση του παίκτη, δεν εξέφρασε την άποψή του ούτε για την επανέναρξη ούτε για την οριστική παύση, γι’ αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς έπρεπε να αξιολογήσω προσωπικά την ανάγκη οριστικής διακοπής».

2) «Στο γεγονός ότι οι διοικούντες και των δύο συλλόγων πίεζαν συνεχώς τον γιατρό να αποφασίσει για το ένα ή το άλλο, ζητώντας του πολλές φορές να αλλάξει αυτό που έγραφε».

3) «Στο γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει περισσότερες από δύο ώρες και 20 λεπτά λόγω της προσωρινής διακοπής, που σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο παίκτης No3 του Παναθηναϊκού».

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει σήμερα στις 10.30, με απολογούμενο τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει αίτημα για κύρια παρέμβαση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT