ΑΕΚ: Ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια ο Μάνταλος

Παίκτης της Ενωσης θα παραμείνει έως το 2026 ο 32χρονος διεθνής άσος

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το 2026 θα παραμείνει ο Πέτρος Μάνταλος καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο. Ο 32χρονος διεθνής άσος που το ερχόμενο καλοκαίρι θα συμπληρώσει δέκα χρόνια φορώντας τη φανέλα της Ενωσης, ερχόμενος από την Ξάνθη, αναμένεται ουσιαστικά να κλείσει την καριέρα του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο διεθνής Eλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.
Η φετινή είναι η 10η διαδοχική σεζόν για τον Πέτρο Μάνταλο με τα κιτρινόμαυρα. Συμφώνησε με την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2013, όταν αυτή αγωνιζόταν ακόμη στην 3η κατηγορία και φόρεσε τη φανέλα της ένα χρόνο αργότερα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 332 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 62 γκολ και 95 ασίστ. Eχει πανηγυρίσει με την ΑΕΚ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016, του Πρωταθλήματος το 2018 και του νταμπλ το 2023. Πέτρο, σου ευχόμαστε από καρδιάς ακόμη περισσότερους τίτλους και επιτυχίες με τον δικέφαλο στο στήθος!»

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΚ. Ο στόχος μου παραμένει ο ίδιος: να βλέπω την ΑΕΚ να μεγαλώνει, να κερδίζει τρόπαια και να κάνει πορεία στην Ευρώπη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT