Σούπερ Λιγκ 1: Η αγωνιστική του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ 1: Η αγωνιστική του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Σε εξαιρετική κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι», απαντήσεις θέλει να δώσει ο «δικέφαλος του Bορρά»

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα απόνερα του πολύκροτου ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, η 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 θα διεξαχθεί σε τρεις… δόσεις, με το πρόγραμμά της να ξεκινά το Σάββατο και να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα. 

Αναμφίβολα, το πιο σημαντικό παιχνίδι της είναι το ντέρμπι ανάμεσα στον 2ο στη βαθμολογία Ολυμπιακό και τον 4ο ΠΑΟΚ, που θα γίνει αύριο στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αν δεν αλλάξει η απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας, το ντέρμπι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε περίπτωση ανατροπής της πρωτόδικης απόφασης θα γίνει κανονικά με την παρουσία θεατών, πέρα από τη βαθμολογική αναπροσαρμογή που θα προκύψει σύμφωνα με αυτό το σενάριο.

Με την εικόνα τους στους αγώνες με τη Γουέστ Χαμ και τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι δεν άφησαν να τους παρασύρουν τα κάθε λογής απόνερα που προκάλεσε η διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχεται από μια πολύ κακή εμφάνιση στο δικό του ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική.

Ψηλό εμπόδιο στον δρόμο του έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται απόψε στη Λαμία, απέναντι στον… κακό του δαίμονα των προηγούμενων χρόνων και την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. 

Η Λαμία είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο, ο οποίος θέλει να χτίσει ένα σερί αντίστοιχο με αυτό που έκανε στο ξεκίνημα του περυσινού πρωταθλήματος, για να εκμεταλλευθεί το πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα που έχει μέχρι την 4η αγωνιστική του 2ου γύρου που θα πάει στη Ν. Φιλαδέλφεια. 

Εκτός έδρας αγώνα αλλά με πολύ πιο χαμηλό εμπόδιο έχει απόψε και η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα (10η αγωνιστική): ΣΑΒΒΑΤΟ: 17:30 Λαμία-Παναθηναϊκός (CS1HD), 20:00 Κηφισιά-ΑΕΚ (CS2HD), ΚΥΡΙΑΚΗ: 16:00 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (CS1HD), 17:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος (ΝS PRIME), 19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (CS1HD), 20:15 Αρης-Ατρόμητος (NS PRIME), ΔΕΥΤΕΡΑ: 18:00 Πανσερραϊκός-ΟΦΗ (NS PRIME).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9 αγωνιστικές): Παναθηναϊκός 22, Ολυμπιακός 21, ΑΕΚ 20, ΠΑΟΚ 17, Λαμία 15, Αρης 14, ΟΦΗ 13, Πανσερραϊκός 9, Αστέρας Τρ. 8, Κηφισιά 7, Ατρόμητος 6, Παναιτωλικός 6, ΠΑΣ Γιάννινα 5, Βόλος 5. 

*ΣΗΜ: 1) Εκκρεμεί η έφεση του Ολυμπιακού για τον μηδενισμό του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την αφαίρεση 1 βαθμού. 2) Βόλος και Πανσερραϊκός έχουν από 8 αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT