ΑΕΚ: «Μπλόκο» στην Καισαριανή

Δύο βαθμούς, που ελάχιστοι περίμεναν πως θα χάσει, απώλεσε η ΑΕΚ απέναντι στη νεοφώτιστη Κηφισιά.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο βαθμούς που ελάχιστοι περίμεναν πως θα χάσει στην προσπάθειά της για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, απώλεσε η ΑΕΚ απέναντι στη νεοφώτιστη Κηφισιά.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία (1-1) στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», πληρώνοντας τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν πριν και μετά το γκολ που σημείωσαν και τη διαχειρηση που επιχείρησε ο Αλμέιδα ενόψει του αγώνα με την Μαρσέιγ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος όρθωσε τείχος με τις εκπληκτικές του επεμβάσεις, και οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έφυγαν με σκυφτο το κεφάλι αφού σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠαναθηναΪκού στην Λαμία έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω του.  

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε αλλαγές δίνοντας φανέλα βασικού στον Αθανασιάδη, καθώς λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Στάνκοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στον αγώνα της Μασσαλίας την Πέμπτη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε την υπεροχή χωρίς όμως τις μεγάλες ευκαιρίες ενώ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 58΄, μετά από προσπάθεια και σέντρα του Σιντιμπέ. Ο Σναϊντερλάν στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν σημείωσαν και δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» τη νίκη τους σε τουλάχιστον τρεις σπουδαίες ευκαιρίες και είδαν την Κηφισιά στο 85΄να ισοφαρίζει με τον Βαφέα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος – Μασούρας, Λαντρ, Βαφέας, Γκόμπελιτς – Ιπαλίμπο, Πρίτσας (72’ Τετέί) – Αντερέγκρεν, Σναιντερλάν, Παρράς (83’ Λούμορ) – Οζέγκοβιτς (λ.τρ. 72’ Μπιφουμά).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Κάλενς (λ.τρ. 83’ Μάνταλος), Μοχαμάντι – Γαλανόπουλος, Γιόνσον (61’ Πινέδα) – Ελίασον, Πισάρο (61’ Άμραμπατ), Τσούμπερ (83’ Πήλιος) – Πόνσε (61’ Λιβάι Γκαρσία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT