Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές «σειρήνες» για Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές «σειρήνες» για Ιωαννίδη

Μετά το προχθεσινό ρεπορτάζ του Kicker, που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης και της Αϊντραχτ, χθες ήταν η σειρά των ιταλικών μέσων να συμπεριλάβουν το όνομά του στα δικά τους δημοσιεύματα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον… γύρο της Ευρώπης κάνει το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη. Η εξαιρετική χρονιά που διανύει ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού τον έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, κάνοντας πολλούς να μιλούν ακόμη και για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά το προχθεσινό ρεπορτάζ του Kicker, που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης (περισσότερο) και της Αϊντραχτ (λιγότερο), χθες ήταν η σειρά των ιταλικών μέσων να συμπεριλάβουν το όνομά του στα δικά τους δημοσιεύματα.

Ετσι, σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, η Μπολόνια έχει κάνει focus στον παίκτη του «τριφυλλιού», που έχει 8 γκολ και 4 ασίστ σε 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ δεσμεύεται για 3,5 χρόνια ακόμη.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες, δεν αποκλείεται ο Ιωαννίδης να κληθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου την οικονομική αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, το οποίο ανανέωσε τον περασμένο Μάιο.

Παράλληλα θεωρείται δεδομένο ότι οι «πράσινοι» πολύ δύσκολα θα αφήσουν τον παίκτη να φύγει άμεσα και η όποια κουβέντα γίνει –αν υπάρξει πρόταση– θα είναι για το επόμενο καλοκαίρι.

Από κει κι έπειτα, όσον αφορά το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, η απόφαση που έχει ληφθεί –μέχρι στιγμής– είναι ο Παναθηναϊκός να κινηθεί μόλις για μία προσθήκη στο κέντρο της άμυνας, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που έχει αφήσει ο τραυματίας Μάγκνουσον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT