L’ Equipe: «Η Ελλάδα παλεύει να βγει από τη μαυρίλα»

L’ Equipe: «Η Ελλάδα παλεύει να βγει από τη μαυρίλα»

Οι ελληνικές ομάδες μάταια αγωνίζονται να εξαφανίσουν τα κακά που τους υπονομεύουν», αναφέρει η Equipe

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη την έρευνα για τα φαινόμενα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το προσεχές διάστημα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα, τα γαλλικά ΜΜΕ, με αφορμή το παιχνίδι των «τρικολόρ» με την Εθνική μας, ασχολήθηκαν με διόλου κολακευτικά σχόλια με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. «Βία οπαδών, αδυναμίες πληρωμών, διαφθορά, ύποπτα στοιχήματα. Οι ελληνικές ομάδες μάταια αγωνίζονται να εξαφανίσουν τα κακά που τους υπονομεύουν», αναφέρει η Equipe, διανθίζοντας το θέμα της με μια φωτογραφία από το επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, στο άρθρο γίνονται αναφορές στα κατά καιρούς επεισόδια και στην κόντρα που επικρατεί μεταξύ των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. «Ενα περιβάλλον που κυριαρχείται από βία και διαφθορά, περιορισμένο επίπεδο παιχνιδιού και ανύπαρκτη αθλητική πολιτική. Οπως κι η Ελλάδα, έτσι και το ποδόσφαιρο της χώρας παλεύει να βγει από τη μαυρίλα», αναφέρει από την πλευρά του το δημοσίευμα της ιστοσελίδας So Foot. Αξίζει να σημειωθεί πως ειδική μνεία γίνεται και στην πορεία της εθνικής ομάδας, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχει καταφέρει να δώσει το «παρών» σε κάποια μεγάλη διοργάνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT