Οαση ο ΠΑΟΚ, στους «16» του Conference League

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε ακόμα μια εκπληκτική ευρωπαϊκή εμφάνιση, νίκησε και στη Φρανκφούρτη την Αϊντραχτ με 2-1 και είναι από χθες το βράδυ στους «16» του Conference League

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚάρα για τρελά γούστα! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε ακόμα μια εκπληκτική ευρωπαϊκή εμφάνιση, νίκησε και στη Φρανκφούρτη την Αϊντραχτ με 2-1 και είναι από χθες το βράδυ στους «16» του Conference League, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων, καθώς άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω του τους Γερμανούς, ανεξαρτήτως τι θα κάνει την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την Ελσίνκι στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με προβολή του Κεντζιόρα μέσα από τη μικρή περιοχή και μετά από λάθος της άμυνας της Αϊντραχτ, όμως δέχτηκε την ισοφάριση τρία λεπτά μετά από τον Μαρμούς.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, και αντέχοντας στην πίεση που του άσκησε για αρκετά λεπτά η Αϊντραχτ, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε χαρακτήρα και έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Ζίφκοβιτς στο 73ο λεπτό, με τον Σέρβο να εκμεταλλεύεται σοβαρό λάθος του γκολκίπερ της Αϊντραχτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT