Ευρωλίγκα: Μεγάλη πρόκληση για ΠΑΟ η Ρεάλ

Ευρωλίγκα: Μεγάλη πρόκληση για ΠΑΟ η Ρεάλ

Ο αποψινός αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ υποχρεώνει τους «πράσινους» να γυρίσουν κουμπί για να αντιμετωπίσουν την κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού Aktor στην Πόλη ήταν η μια όψη του νομίσματος της ήττας από την Αναντολού Εφές. Η άλλη ήταν αυτή της διαιτησίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με τη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να είναι ενδεικτική: «Στα τελευταία 17 εκτός έδρας παιχνίδια με διαιτητή τον Ράντοβιτς, η ομάδα έχει 16 ήττες. Τι δεν καταλαβαίνεις;».

Σφοδρές αντιδράσεις για τη διαιτησία ήλθαν και από τη Μονακό, με επίκεντρο τη δική της ήττα από την Παρτιζάν. Οι Μονεγάσκοι μιλούν απροκάλυπτα για κλοπή, με χαρακτηριστική τη δήλωση του Ντονάτας Μοτεγιούνας: «Είναι ντροπή για την Ευρωλίγκα αυτό που έγινε τώρα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ στην καριέρα μου για τους διαιτητές, αλλά αυτό είναι ντροπή. Η μια κακή απόφαση των διαιτητών διαδεχόταν την άλλη, την ίδια κατάσταση βιώσαμε και στην έδρα μας. Είχαμε τουλάχιστον οκτώ λάθος σφυρίγματα, είναι ντροπή».

Ο αποψινός αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21.15) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (ανακοινώθηκε από τη Δευτέρα sold out) υποχρεώνει τους «πράσινους» να γυρίσουν κουμπί για να αντιμετωπίσουν την κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης. Αμέσως μετά την επιστροφή από την Τουρκία, ο Αταμάν πήγε τους παίκτες του στο γήπεδο για προπόνηση, περιμένοντας απ’ αυτούς μια πειστική απάντηση ύστερα από δύο εκτός έδρας ήττες στις λεπτομέρειες, που τους απομάκρυναν από την κορυφή. «Παίζουμε απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας. Η σκληράδα στην άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικά σημεία» τόνισε ο Τούρκος τεχνικός.

Οι άλλοι αποψινοί αγώνες: 21.00 Αλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές, 21.30 Παρτιζάν – Αρμάνι Μιλάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT