Σούπερ Λιγκ 1: Απίθανο να γίνει η σέντρα

Σούπερ Λιγκ 1: Απίθανο να γίνει η σέντρα

Στήριξη ΕΠΟ στους διαιτητές – «Πυρά» από Ολυμπιακό και κατά της πολιτείας

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιρετικά απίθανο είναι να διεξαχθεί η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά την επ’ αόριστον αποχή των Ελλήνων διαιτητών. Στη συνάντηση που είχε χθες η ηγεσία της ΕΠΟ με αυτήν της ΚΕΔ, η πρώτη εξέφρασε τη στήριξή της στην απόφαση που πήραν οι διαιτητές, ζητώντας από τη Σούπερ Λιγκ 1 να εγγυηθεί για την προστασία τους, όπως έκανε και με τους ξένους, στέλνοντας μάλιστα και σχετική επιστολή στην UEFA. Παράλληλα κάλεσε την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να αποκαλύψει τα πρόσωπα πίσω από τις «ανώνυμες» απειλές κατά των διαιτητών.

Αύριο, μετά και τη νέα συνάντηση που θα γίνει με αντιπροσωπεία των διαιτητών, η Ομοσπονδία θα ανακοινώσει τα μέτρα που θα λάβει η ίδια για την προστασία τους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από την πλευρά της, χθες το βράδυ απάντησε με επιστολή της στην ΕΠΟ, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «η αντιμετώπιση των εγκληματιών είναι δουλειά της πολιτείας και των Αρχών. Και δυστυχώς έχουμε πειστεί πια πως η πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο. Δουλειά του ποδοσφαίρου είναι να έχει κανόνες και να σέβεται τους νόμους και τους κανονισμούς. Και εσείς στην ΕΠΟ είστε ένα με τους εγκληματίες, γι’ αυτό ακριβώς δεν θέλετε κανόνες στο ποδόσφαιρο και δεν τους έχετε εφαρμόσει ποτέ».

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον βρεθεί λύση και οι διαιτητές επιστρέψουν στη δράση, το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει με τη συγκεκριμένη αγωνιστική στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία. Μια τέτοια είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου, αφού μεσοβδόμαδα θα διεξαχθούν τα ματς στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT