Premier League: Γουέλς, η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει ματς

Premier League: Γουέλς, η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα σφυρίξει ματς

Η Premier League ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στις 23 Δεκεμβρίου όταν η Φούλαμ θα υποδεχθεί την Μπέρνλι στο «Craven Cottage» και το ματς θα διευθύνει γυναίκα διαιτητής, για πρώτη φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Premier League ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στις 23 Δεκεμβρίου όταν η Φούλαμ θα υποδεχθεί την Μπέρνλι στο «Craven Cottage» και το ματς θα διευθύνει γυναίκα διαιτητής, για πρώτη φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Η Ρεμπέκα Γουέλς θα στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στο Νησί. Στις αρχές Νοεμβρίου, η 40χρονη Βρετανίδα ρέφερι είχε γίνει η πρώτη γυναίκα που συμμετείχε σε διαιτητική ομάδα σε ματς της Premier League, καθώς ήταν 4η στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουέλς έχει διαιτητεύσει ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών και του Euro Γυναικών.

Παράλληλα, ο Σαμ Αλισον ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση της Σέφιλντ με τη Λούτον και θα γίνει ο πρώτος μαύρος διαιτητής που θα διευθύνει ματς Premier League έπειτα από 15 χρόνια. Τελευταίος ήταν ο Ουριά Ρένι, ο οποίος αποσύρθηκε το 2008.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT