Κάζο για ΠΑΟ που έμεινε εκτός Ευρώπης

Κάζο για ΠΑΟ που έμεινε εκτός Ευρώπης

Ηττήθηκε με 2-1 από τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειρότερα δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί το βράδυ της Πέμπτης για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», αφού… πέταξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο και αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο, ηττήθηκαν με 2-1 από τη Μακάμπι στη Λεωφόρο και αποκλείστηκαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε στην 4η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ οι Ισραηλινοί με τη νίκη τους αυτή έφτασαν στους 5 και συνεχίζουν στα πλέιφ οφ του Conference.

Αν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε δηλώσει την Τετάρτη ότι η ομάδα του θα έπαιζε μόνο για τη νίκη, αυτό δεν φάνηκε τουλάχιστον στο ξεκίνημα του αγώνα.

Οι παίκτες της Μακάμπι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 20ό λεπτό ο Κορνούντ έκανε τη σέντρα, ο Λοντίγκιν (που πήρε τη θέση του Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια) έκανε κακή έξοδο και ο Ντέιβιντ μέσα από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε στη συνέχεια, αλλά με εξαίρεση μια καλή στιγμή με τον Ιωαννίδη δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Κάζο για ΠΑΟ που έμεινε εκτός Ευρώπης-1
Φωτογραφία: INTIME News

Η εικόνα των «πρασίνων» άλλαξε προς το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο. Εκλεισαν στο μισό γήπεδο τη Μακάμπι, η οποία «ταμπουρώθηκε» για να κρατήσει το υπέρ της σκορ, όμως παρά τις κλασικές ευκαιρίες με Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδη και Αράο η ισοφάριση δεν ήρθε.

Αντίθετα η Μακάμπι ήταν αυτή που έφτασε σε δεύτερο τέρμα στο 75ο λεπτό. Ο Σερί βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπειτα από παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά, έκανε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα.

Παρά το νέο… σοκ ο Παναθηναϊκός μείωσε στο 89ο λεπτό με τον Ιωαννίδη, αλλά ήταν πλέον αργά για να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση που θα του έδινε και το πολύτιμο εισιτήριο για τα πλέι οφ του Conference League.

«Η προσπάθεια δεν μετράει όταν το αποτέλεσμα δεν μετράει. Το σκορ μετράει. Προσπαθήσαμε, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Πρώτη φορά πέρασαν τη σέντρα και δεχθήκαμε γκολ. Εχουμε καλή ομάδα αλλά δεν αρκούσε, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα», τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Φώτης Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Γκεόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γιεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Βιλένα (69΄ Τσέριν), Μπερνάρ, Αϊτόρ (89΄ Σπόραρ), Παλάσιος (69΄ Μαντσίνι), Ιωαννίδης

Μακάμπι Χάιφα (Ντέγκο Μέσεϊ): Κεούφ, Γκέρσον, Σεκ, Σούντγκρεν (46΄ Φέινγκολντ), Κορνούντ, Τσέρι, Καφουμάνα, Μοχάμεντ (32΄ Ζαμπέρ), Χαγκάγκ, Ντέιβιντ (67΄ Ραφαέλοβ), Πιερό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT