Ολυμπιακός: Απέκλεισε διαπαντός από το ΣΕΦ τον οπαδό για τη ρατσιστική επίθεση στον διαιτητή

Ολυμπιακός: Απέκλεισε διαπαντός από το ΣΕΦ τον οπαδό για τη ρατσιστική επίθεση στον διαιτητή

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αφαίρεσε το εισιτήριο διαρκείας και απέβαλε διαπαντός τον οπαδό που επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον διαιτητή.

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε επισήμως για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο ένας εκ των τριών διαιτητών της αναμέτρησης με τη Βαλένθια, Ζοσέφ Μπισάνγκ.

Λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τη Βαλένθια για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, ο Γάλλος ρέφερι διέκοψε τον αγώνα εξαιτίας ρατσιστικού σχολίου από φίλαθλο που βρισκόταν στα court seats του φαληρικού σταδίου. 

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ καταδίκασε άμεσα τη ρατσιστική επίθεση στον Μπισάνγκ και απέκλεισε διαπαντός τον εν λόγω οπαδό της από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή και ενέργεια ρατσισμού. Για τον λόγο αυτό, καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση του “φιλάθλου” της ομάδας μας σε βάρος ενός εκ των διαιτητών του αγώνα. Τέλος, ανακοινώνουμε ότι αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και απαγορεύεται διαπαντός η είσοδός του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT