Σοκ στην Premier League με την κατάρρευση του Λόκιερ – Θετικά τα μηνύματα

Σοκ στην Premier League με την κατάρρευση του Λόκιερ – Θετικά τα μηνύματα

Το κορμί του 28χρονου είχε σπασμούς πάνω στο χορτάρι και αμέσως όλοι οι παίκτες έτρεξαν γύρω του, φωνάζοντας για βοήθεια

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πάγωσε» οι φίλοι της Premier League, όταν στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Λούτον, ο αρχηγός των «Χάτερς», Τομ Λόκιερ, κατέρρευσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο.

Το κορμί του 28χρονου είχε σπασμούς πάνω στο χορτάρι και αμέσως όλοι οι παίκτες έτρεξαν γύρω του, φωνάζοντας για βοήθεια.

Οπως τονίζει το Sky Sports, ο ποδοσφαιριστής ανέκτησε τις αισθήσεις του και ανταποκρίθηκε στην επικοινωνία του με τους γιατρούς και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, από όπου τα μηνύματα είναι αισιόδοξα.

Το ματς αναμενόμενα εν τέλει αναβλήθηκε και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο παίκτης είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο σε αγώνα της Championship πριν από 7 μήνες, ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο του δόθηκε το «πράσινο φως» να επιστρέψει στα γήπεδα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT