Νέα γκέλα για τη Σίτι, επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι

Νέα γκέλα για τη Σίτι, επιστροφή στις νίκες για την Τσέλσι

Προβληματίζει η Μάντσεστερ Σίτι, αφού παραχώρησε ισοπαλία 2-2 εντός έδρας στην Πάλας - Νίκη για την Τσέλσι

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν προηγούνταν με 2-0 και είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το 76′, η Μάντσεστερ Σίτι τα… διέλυσε όλα στο τελευταίο τέταρτο κι επέτρεψε στην Πάλας να ισοφαρίσει στο 90+4΄ σε 2-2. 

Το τελευταίο διάστημα, οι «Πολίτες» δείχνουν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό και το απέδειξαν ξανά με γκέλα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας! Σε μια αναμέτρηση όπου η ομάδα του Γκουαρδιόλα προηγήθηκε με 2-0 και είχε την πλήρη υπεροχή μέχρι το 76΄, οι Λονδρέζοι αντεπιτέθηκαν στο τελευταίο τέταρτο και ισοφάρισαν με πέναλτι στο 90+4΄για το τελικό 2-2 που έριξε τους Citizens στην τέταρτη θέση και στο -3 από την κορυφή (με ματς περισσότερο).

Μπορεί να μην εντυπωσίασε ούτε κόντρα στην ουραγό της Premier League, όμως η Τσέλσι επικράτησε 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Επειτα από δυο διαδοχικές ήττες από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον, η ομάδα του Ποτσετίνο πήρε το τρίποντο χάρη στα γκολ των Στέρλινγκ και Τζάκσον. Στη 10η θέση της Premier League ανέβηκαν μετά από αυτό το τρίποντο οι Μπλε. 

Η Νιουκάστλ δεν είχε πρόβλημα, υπερκέρασε το εμπόδιο της Φούλαμ με 3-0 και ανέβηκε βαθμολογικά. Οι Λονδρέζοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 22′ λόγω αποβολής του Χιμένες. Ο Μίλεϊ άνοιξε το σκορ, ο Αλμιρόν πέτυχε το 2-0 και ο Μπερν διαμόρφωσε το 3-0. 

Θυμίζουμε, πως διακόπηκε οριστικά το ματς της Μπόρνμουθ με τη Λούτον μετά την κατάρρευση του Λόκιερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT