Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-2: «Φρένο» στο Αγρίνιο για την Ενωση (βίντεο)

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-2: «Φρένο» στο Αγρίνιο για την Ενωση (βίντεο)

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0, έχασε ευκαιρίες, όμως ο Παναιτωλικός κατάφερε να φτάσει στην ισοπαλία

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απώλεια για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Παναιτωλικό παρότι προηγήθηκε 2-0. Ετσι, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή, μένοντας στο -1 από τον ΠΑΟΚ

Η Ενωση μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, πριν καν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα. Στο 2΄ το σουτ του Λιβάι Γκαρσία κόντραρε στο πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Καπίνο, ενώ στο 14΄ ο Νίκλας Ελίασον με τρομερό σουτ σημείωσε το 2-0.

 

Ομως, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 37΄ με το πέναλτι του Ζοάο Πέδρο. Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και στο 65΄ από γύρισμα του Λιάβα ο Μπαλντασάρα με «βολίδα» πέτυχε το 2-2. 

 

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης (82΄ Μπελεβώνης), Χουάνπι (64΄ Καρέλης), Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο (90΄ Τσιγγάρας)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (68΄ Ρότα), Βίντα, Μουκουντί (87΄ Μήτογλου), Μοχαμάντι (87΄ Φαν Βέερτ), Σιμάνσκι (68΄ Γιόνσον), Ελίασον, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι (68΄ Τσούμπερ), Γκαρσία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT