Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 0-1: Ο Ελ Αραμπί έστειλε τους Πειραιώτες στο -1 από την κορυφή

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 0-1: Ο Ελ Αραμπί έστειλε τους Πειραιώτες στο -1 από την κορυφή

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και πλησίασε στην κορυφή

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός απέφυγε την γκέλα, νίκησε εκτός έδρας έστω και δύσκολα τον Πανσερραϊκό με 1-0 και βρέθηκε στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ισοβαθμώντας παράλληλα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πέτυχε τη δεύτερή του νίκη στον πάγκο του Ολυμπιακού, με την ομάδα του να παρουσιάζεται βελτιωμένη ανασταλτικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν στο γκολ στο 36΄ όταν ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ, στην καλύτερή τους στιγμή στο 45λεπτο. Ο Ολυμπιακός μπήκε στο β΄ μέρος με σκοπό να σκοράρει γρήγορα και στο 53΄ ο Ποντένσε αστόχησε από αρκετά πλεονεκτική θέση. Στο 65′ έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Ο Μασούρας ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Δεληγιαννίδη και ο Ελ Αραμπί διαμόρφωσε το 1-0. 

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85΄ Ντανκερλούι), Πηλέας (46΄ Τομάς), Ουεντραόγκο (79΄ Μορέιρα), Στάικος, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ (69΄ Μούργος), Μπαΐροβιτς (46΄ Σοφιανός)

Ολυμπιακός (Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Εσε, Καμαρά, Ποντένσε (61΄ Ελ Αραμπί), Φορτούνης (90΄ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (90΄ Ρίτσαρντς), Ελ Κααμπί (81΄ Μπιελ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT