Η EuroLeague δεν τιμώρησε τον Ολυμπιακό

Η EuroLeague δεν θα ανοίξει πειθαρχική διαδικασία εναντίον της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ρατσιστικό σχόλιο κατά του διαιτητή Ζοσέφ Μπισάνγκ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η EuroLeague δεν θα ανοίξει πειθαρχική διαδικασία εναντίον της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ρατσιστικό σχόλιο κατά του διαιτητή Ζοσέφ Μπισάνγκ, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες αντέδρασαν άμεσα αποβάλλοντας διά παντός από το ΣΕΦ τον υπαίτιο.

Λίγο πριν από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια, ο Γάλλος διαιτητής Ζοσέφ Μπισάνγκ διέκοψε προσωρινά το ματς για ρατσιστικό σχόλιο από φίλαθλο που καθόταν στα court seats.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κινήθηκε άμεσα, καταδικάζοντας τη ρατσιστική επίθεση, αφαιρώντας το εισιτήριο διαρκείας του και αποκλείοντάς τον διά παντός από το ΣΕΦ. 

Ο κίνδυνος τιμωρίας ήταν ορατός, ωστόσο η EuroLeague Basketball δεν θα ανοίξει πειθαρχική διαδικασία εναντίον του Ολυμπιακού, καθώς έμεινε ικανοποιημένη από την αντίδραση του συλλόγου, που εντόπισε και απέκλεισε άμεσα τον υπαίτιο, όπως έκανε άλλωστε και η ίδια η διοργάνωση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT