Euro 2024: 30 εκατομμύρια αιτήσεις για εισιτήρια

Euro 2024: 30 εκατομμύρια αιτήσεις για εισιτήρια

Εκτός από τους φιλάθλους της Γερμανίας, τα περισσότερα εισιτήρια ζητήθηκαν από οπαδούς που υποστηρίζουν την Τουρκία, την Ουγγαρία, την Αγγλία, την Αλβανία και την Κροατία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η UEFA έκανε γνωστό ότι έλαβε 30 εκατομμύρια αιτήσεις εισιτηρίων από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, για το Euro 2024, για την περίοδο πώλησης από 2 έως 12 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα, κάθε εθνική ομοσπονδία που συμμετείχε πήρε 10.000 εισιτήρια για τους οπαδούς της για κάθε αγώνα. Μάλιστα, αρκετές ομοσπονδίες έχουν πουλήσει το σύνολο των εισιτηρίων τους απευθείας στις δικές τους λέσχες φιλάθλων.

Εκτός από τους φιλάθλους της Γερμανίας, τα περισσότερα εισιτήρια ζητήθηκαν από οπαδούς που υποστηρίζουν την Τουρκία, την Ουγγαρία, την Αγγλία, την Αλβανία και την Κροατία.

Στη διάρκεια της πρώτης φάσης πώλησης εισιτηρίων τον Οκτώβριο, περισσότερα από 20 εκατομμύρια εισιτήρια ζητήθηκαν από τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο για τα 1,2 εκατομμύρια εισιτήρια που διατέθηκαν στο ευρύ κοινό.

Εισιτήρια θα δεσμευθούν για τους οπαδούς των εθνικών ομάδων που θα προκριθούν στα play-off του Euro 2024, που έχουν προγραμματιστεί για τις 21 Μαρτίου και 26 Μαρτίου 2024, εκεί όπου συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT