Τέλος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κούπερ

Τέλος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κούπερ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Στιβ Κούπερ, οποίος βρέθηκε τους τελευταίους 27 μήνες στο τιμόνι του συλλόγου

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νότιγχαμ και Κούπερ θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόλυσή του. Η εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ την Παρασκευή ήταν και το τελευταίο ματς για τον 44χρονο τεχνικό, αφού η διοίκηση της Φόρεστ έκρινε πως χρειάζεται ένα «ξύπνημα», ώστε η ομάδα να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Με μόλις μία νίκη στις τελευταίες 13 στροφές της Premier League (5 ισοπαλίες, 7 ήττες), το κλίμα ήταν άσχημο για τον Ουαλό, αφού η Νότιγχαμ έπεσε στη 17η θέση της Premier League. Ο 44χρονος προπονητής προσλήφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και είχε μεγάλο μερίδιο στην ιστορική άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Επικρατέστερος να τον διαδεχθεί είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος σύμφωνα με τους Πορτογάλους βρίσκεται ήδη στο νησί για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT