Κατέρρευσε στο τέλος ο Ολυμπιακός, ήττα στην Μπολόνια

Κατέρρευσε στο τέλος ο Ολυμπιακός, ήττα στην Μπολόνια

Ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ωστόσο στο τέλος κατέρρευσε και ηττήθηκε από τη Βίρτους στην Μπολόνια με 69-67. 

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε καλά στην επίθεση, κατάφερε να διατηρεί το προβάδισμα για 37′, ωστόσο οι κάκιστες αποφάσεις στο τέλος τού στέρησαν τη νίκη. Η Βίρτους με καλάθι του Χάκετ πήρε τη νίκη (69-67), με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να έχουν αρνητικό ρεκόρ (7-8). Γουόκαπ και Γουίλιαμς Γκος υπέπεσαν σε πολλά λάθη και ο Ολυμπιακός παρά τις καλές άμυνες, δεν είχε το καθαρό μυαλό στην επίθεση. Η ομάδα του Μπαρτζώκα ολοκλήρωσε με 24.1% στα τρίποντα.

Στον αντίποδα, οι Ιταλοί «αναρριχήθηκαν» στη δεύτερη θέση (ρεκόρ 11-4), μετά το «στραβοπάτημα» της Μπαρτσελόνα στο Βερολίνο, απέναντι στην Άλμπα. 

O Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο α’ μέρος, με πολύ καλή άμυνα και επιλογές στη φροντ λάιν με Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ βρέθηκε στο +13 (22-35), στο 16’. Στα τελευταία λεπτά, ο ρυθμός του ματς έπεσε και οι Πειραιώτες στηρίχτηκαν ξανά στην άμυνά τους, ενώ με καλάθια του Πίτερς πήγαν στα αποδυτήρια με το +12 (28-40). Κακός στην επανάληψη, έχασε τη συγκέντρωσή του και έδωσε εύκολους πόντους στην αντίπαλο. Οι Λαρεντζάκης και Φαλ αντέδρασαν για το +7 (55-62), ωστόσο νέα λάθη και τα πολλά φορτωμένα φάουλ, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πλησιάσουν και να περάσουν μπροστά  (67-65). Ο Λαρεντζάκης ισοφάρισε, αλλά στο τέλος ο Χάκετ ήταν πιο ψύχραιμος και χάρισε μια μεγάλη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-19, 28-40, 47-55, 69-67

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT