EuroLeague: Ψάχνει ένα μεγάλο ματς στο Πριγκιπάτο ο Παναθηναϊκός

EuroLeague: Ψάχνει ένα μεγάλο ματς στο Πριγκιπάτο ο Παναθηναϊκός

Tην Μονακό αντιμετωπίζει απόψε (20:00) ο Παναθηναϊκός για την 15η αγωνιστική της EuroLeague. Οι «πράσινοι», που με ρεκόρ 7-7 θα ψάξουν τη νίκη στο «Γκαστόν Μεντεσάν» του Πριγκιπάτου

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι «πράσινοι», που με ρεκόρ 7-7 βρίσκονται εκτός οκτάδας, αναζητούν τη νίκη στο «Γκαστόν Μεντεσάν» του Πριγκιπάτου. Άλλωστε, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η ομάδα του αφού κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. 

Οι Μονεγάσκοι, που προέρχονται από ήττα στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε (86-74) έχουν ρεκόρ 8-6 και βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας. 

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρόντα στο Μόντε Κάρλο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μονακό στη δεύτερη δόση της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι «πράσινοι» έδωσαν μια σειρά αγώνων που δε βρήκαν τη νίκη ορόσημο, κόντρα σε Παρτίζαν και Ρεάλ στο ΟΑΚΑ αλλά και Εφές εκτός έδρας.

Μετά τη νίκη στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν επέστρεψαν σε ρεκόρ ισορροπίας (7-7) και παίζουν τα… ρέστα τους στο Μόντε Κάρλο, όπου πηγαίνουν για να τεστάρουν τις δυνατότητές τους απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης. 

Ο Μάριους Γκριγκόνις ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε ένεκα μίας τενοντίτιδας και βρεθεί κανονικά στο παρκέ το «Gaston Medecin». Έτσι, ο Αταμάν έχει μόνο τον Παπαπέτρου στη λίστα με τους απόντες και θέλει να ξεκινήσει στο Πριγκιπάτο με νίκη αυτήν τη διπλή αγωνιστική, προτού αντιμετωπίσει σε δύο ημέρες την Αρμάνι (22/12 – 21:45) στο Μιλάνο. 

15η αγωνιστική (19-20/12/2023)

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου

Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία)-Ολυμπιακός                      69-67

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)          58-72

Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)          74-70

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Μπασκόνια (Ισπανία)             89-81

Βαλένθια (Ισπανία)-Παρτιζάν (Σερβία)                      67-72

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου

Μονακό (Μονακό)-Παναθηναϊκός                              20:00

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)

Μπάγερν (Γερμανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Βιλερμπάν (Γαλλία)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT