Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Στην κορυφή με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ

Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Στην κορυφή με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ

Ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, αφού μέσα σε δέκα λεπτά σκόραρε δύο φορές και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη κόντρα στον Βόλο. 

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τέλος στο σερί των δύο ηττών σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και πάτησε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο. Ο Σουηδός μπήκε στο 62ο λεπτό και δυο λεπτά αργότερα έλυσε τον… γόρδιο δεσμό. Ο Ιωαννίδης έκανε μία εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Βόλου προς τον Γερεμέγεφ και ο τελευταίος με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Δύο λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» σημείωσαν και δεύτερο τέρμα. Ο Μπερνάρ εκτέλεσε εξαιρετικό φάουλ από τα δεξιά προς τον Αράο, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι σημείωσε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Στο 72’ ο Παλάσιος γύρισε εξαιρετικά προς τον Κώτσιρα, αυτός προς τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που έκανε ανάποδο ψαλιδάκι, είδε την μπάλα να κοντράρει στον Ασλανίδη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-0. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερεμέγεφ έχει φέτος παίξει τρεις φορές ως αλλαγή, βρήκε δίχτυα σε όλα τα ματς που έπαιξε, ενώ μετρά τέσσερα τέρματα στα 75′ παρουσίας του με την πράσινη φανέλα.

Βόλος (Ανχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68’ Κορνέτ), Αλχο, Τσοκάνης (63’ λ.τρ. Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (67’ Ντέλετιτς), Μύγας (68’ Κίτσος), Γκαρσία, Μωραΐτης (74’ Μπερτόλιο).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (82’ Γέντβαϊ), Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (61’ Ζέκα), Βιλένα (82’ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Μπερνάρ (74’ Κλεϊνχέισλερ), Μαντσίνι (62’ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT