Στην κορυφή με εντυπωσιακή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ, «κόλλησε» στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Στην κορυφή με εντυπωσιακή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ, «κόλλησε» στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στην Καισαριανή, διέλυσε με 6-0 την Κηφισιά και πέρασε στην κορυφή – Στο μηδέν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά, την οποία διέλυσε με 6-0 κaι έκλεισε τη χρονιά στην κορυφή της Super League. Πριν συμπληρωθούν 35 λεπτά στην αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ είχε «σφραγίσει» τη νίκη χάρις στα γκολ των Κωνσταντέλια (13΄), Μπράντον (28΄) και Ντεσπόντοφ (34΄). Στην επανάληψη, ήταν ακόμα καλύτερος, αφού στο 52΄ ο Μουργκ ανέβασε κaι άλλο τοn δείκτη του σκορ, ενώ στο 72΄ ο Οζντόεφ «έγραψε» το 5-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Τσιγγάρας στο 82΄ για το 6-0. 

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Λαντρ, Αγκμπενιένου (61΄ Γκόμπελιτς), Κωνσταντακόπουλος (60΄ Πρίτσας – 85΄ Πέιος), Βαφέας, Παπασάββας, Ματέους Σάντος (82΄ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς, Τετέι (61΄ Μπιφουμά)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Σοάρες (74΄ Μπαμπά), Οζντόεφ (74΄ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ (74΄ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (76΄ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (74΄ Σαμάτα)

Στο μηδέν ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στο Περιστέρι (0-0) με αντίπαλο τον Ατρόμητο και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή. Οι Πειραιώτες που παρουσιάστηκαν με πολλές απουσίες, πίεσαν, δημιούργησαν στιγμές, αλλά δεν είχαν την ουσία. Την πρώτη καλή στιγμής πάντως είχε ο Ατρόμητος στο 53΄, όταν από γύρισμα του Γιουμπιτάνα από δεξιά, ο Βαλένσια βγήκε πρώτος στη μπάλα και την έστειλε προς τα δίχτυα. Ο Πασχαλάκης όμως με υπέροχη επέμβαση την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και στο 76΄ από την κεφαλιά του Ρέτσου η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Ποντένσε από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσρίντα, Αθανασίου, Τζαβέλλας, Kεσχρίντα, Κουέν (85΄ Κιβρακίδης(, Ιμερέκοβ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες (68΄ Φριντγιόνσον), Βαλένσια (77΄ Βέργος), Γιουμπιτάνα (68΄ Ρομπάιγ).

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπρίνιτς (46΄ Γιόβετιτς), Μασούρας, Ελ Κααμπί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT